CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

indahnya bila.

assalamualaikum.
selamat pagi. first post at the beginning of a new day. :)

okay. 
sebelom aku berceloeh memulakan bicara,
izinkan ak ambik ckit mse utg explain sumthng.
blog ak, page ak, twitter ak, formspring ak, tumblr ak, facebook ak.
semue tu.? hak ak.
ak buat semue tu utk kepuasan ak.
untuk ak rse release.
rse free.rse hepi.
bukan utk dikutuk.bukan untuk dicaci juga dhina.
ak tak memaksa korag join or follow or ikuti kesh ak.
ak ad identiti sendri.
identiti ak melalui perkataan.
wlaupun ak thu talent ak tak ckop bgus sangat.
tapi aku puas. puas meluahkn semue melalui tulisn.
the point here is, i will respect yours ar you will respect me.
nak kutuk, men depandepan ar bai.
fuhh. habis explaination.

hmmm. sahabat.
tak dapat dinafikan ad sahabat yang betolbetol memahami kite sesuatu yang sangat best.
sape tak suke kan.
so, the point here is.:
ak cume nak mntak maaf buat semue group member ak.
akim, syera, lynn and sapesape yang prnah jadi group member ak.
sori kalau aku tak beri sepenuh komitmen tyme kerje ngan dyeorg.
sori kalau aku tak share idea yang okay utk group kite.
sori kalau aku slalu lambatkn group work kite.
sori kalau aku tak buat presentation utk grup kite jd superb.
sori kalau korang ade tak puas hati ngan aku.
maaf ntuk segalanya.

akim, thanks banyak kt ko.
ko rajin. idea mencurahcurah. superb.
ak harap ko brjye capai impian ko nk ambk master tesl.
ak tahu ko boleh.

syera. thanks jugak sbb jdi kawan ak.
ak tak pandang ko tyme ckp bukan sbb ak tak okay ngan ko
sori klw ko terasa.
ak cume malu ngan ko.
ak tahu ko bnyk desperate ngan ak.
sori banyakbanyak.

lynn. ko pon same.
keluarkan lah talent ko tu.
bile orak, ko mmg speaker terbaek. s
serious ak cakap.
so, ak wish ko the best utk day on.
terime kaseh jugak sbb jadi kwn ak.

untuk kawankawan aku yang lain.
terima kaseh semue.
dalam korang tak sedar, sbnrnye, korang dh bnyk tlong ak.
dah bg ak knfidnce, bg ak semgt nk struggle macammacam lha.

tak ketinggalan buat boyfie aku, aka bestfriend ak.
terime kaseh jgak sbb slalu ad ngan saye tyme susah ngan senang.
satu sye pnte dri awak.
tolong jangan biarkan cinte kite pudar ikot zaman wak.
cume tu saye harapkan. 

actually bukanlah ak n touching2 pagipagi bute ni.
ak cume nak luahkan ape yang terbuku.
ak desperate ngan dri aku sbnrnye.
final dah dekat. ak rase tak bersedie lagi.
ak nak berubah. tapi ak tak pasti aku boleh ke tak.
aku rase macam jaoh sangat.

indahnya bilaa.:
aku dapat semue yang aku impikan.
semue orang paham aku.
semue yang aku belajar, mengalir bagaikan air dalam kepale otak ak.
so, the point here is.
starting from now, aku akan cube jadi yang terbaek buat semue.
hoping for a better future. too hoping from that.

terima kaseh buat kawan yang bagi aku this pic. ckop buat bagi ak semangat untuk mse ni.


tuhan, aku butuh pertolongan mu.
assalamualaikum. nak g mndi pg kls lak.
k, bai.






No comments:

Post a Comment